... ervaar de Essentie

New Leaves – mijn verhaal

New Leaves – mijn verhaal

Eind jaren ’90 ben ik begonnen met het volgen van cursussen die te maken hebben met energie, zoals Reiki, opleiding tot aura healer, Shamballa multi dimensional healing, Shekinah, werken met een biotensor enz. Hier leerde ik veel over hoe energie werkt in en buiten ons lichaam, maar bracht me ook het nodige inzicht in mezelf. Want eigenlijk beginnen daar alle cursussen mee, inzicht krijgen hoe je zelf functioneert, hoe het leven jou gevormd heeft. Daarnaast las ik veel over diverse onderwerpen, volgde ik ook levensbeschouwelijke cursussen en lezingen en raakte ik geïnteresseerd in remedies en hun werking.

Sinds begin van dit millennium geef ik healingen, die ik energetische begeleiding ben gaan noemen.

In 2006 kreeg ik de beschikking over de Waterfall Essences, krachtige IJslandse remedies van Lilja Petra Asgeirsdottir. Deze gaven en geven nog steeds een extra dimensie aan mijn werk en hebben ervoor gezorgd dat ik ging deelnemen aan beurzen. Voor meer informatie zie www.waterfall-essences.nl.

Na een aantal jaren met de IJslandse remedies gewerkt te hebben kreeg ik de push om zelf remedies te gaan maken onder de naam Essenties van New Leaves. En naast de remedies kwamen de aurasprays. Het zijn allemaal energetische producten gebaseerd op het gegeven dat water energie kan vasthouden. Een fascinerend proces, waar ik nog steeds in leer. Meer informatie vind je op www.auraspray.nl.

En verder is natuur heel belangrijk voor mijn. Ik woon en werk in de Achterhoek, waar mijn man en ik op ons lapje grond proberen zoveel mogelijk in samenwerking met de natuur te leven.

Friedy Wisselink