... ervaar de Essentie

Energetische begeleiding

Energetische begeleiding

Ieder mens is uniek en verdient ook een benadering die bij hem of haar past. Er bestaat voor mij niet zoiets als een standaard behandeling, belangrijk is wat iemand nodig heeft. Daarnaast zijn lichaam en geest één, met elkaar verbonden en inwerkend op elkaar. Fysieke klachten kunnen alleen echt genezen als ook de achterliggende problematiek aangepakt wordt. Deze problematiek heeft zich vaak vastgezet in iemands energiesysteem, met als resultaat fysieke pijn, slapeloosheid, geen energie, enz. In mijn praktijk vertel ik mensen tijdens een behandeling wat ik tegenkom in hun energiesysteem. Als mensen in contact komen met het probleem en de gevoelens achter de fysieke klacht, dan kan daar vrij snel verbetering in optreden. Vandaar ook de term “energetische begeleiding”: het is een wisselwerking tussen mij en de mensen die bij mij komen. Bewustwording van gedachten en gevoelens is dan ook een heel belangrijk item, want heel worden gaat langs de weg van bewustwording. Het is dan ook belangrijk voor mij dat degene die bij mij komt naar zichzelf wil kijken, niet op een veroordelende manier, maar met aandacht voor hoe het is. Want als je durft te constateren wat er is en tot de conclusie komt dat dat niet meer bij je past, dan kun je stappen zetten naar wie je wèl wilt zijn.

Voor mensen met fysieke klachten kan een behandeling bovendien  ondersteunend werken, ook naast reguliere zorg.
Daarnaast komen er steeds meer mensen in mijn praktijk die hoog gevoelig zijn. Ze komen vooral om te leren hoe ze het beste met die hoog gevoeligheid om kunnen gaan in het dagelijkse leven. Ook hier gaat het vooral om bewust te worden wie je zelf bent en hoe je je verhoudt tot een ander. Inmiddels zijn er een drietal aurasprays ontwikkeld die ondersteuning bieden bij dit proces. Meer informatie hierover vind je onder het kopje “Essenties van New Leaves” en/of op www.auraspray.nl.

Een behandeling/consult duurt minimaal 1 uur, de kosten bedragen € 50,– per behandeling/consult.

Ervaringen
Nieuwsgierig geworden door de verhalen van een vriendin heb ik een afspraak gemaakt voor een sessie bij Friedy Wisselink van New Leaves. Enigszins sceptisch, want ik wist niets van energiestromen of celgeheugen.
Desondanks gebeurde er van alles. Voor mij was dat heel aantoonbaar doordat ik voor het eerst van mijn leven lekker warme handen en voeten kreeg. Kennelijk was mijn lijf niet sceptisch, dat gaf overduidelijk aan welk onderdeel aandacht nodig had. Na 3 sessies was alles wat op dat moment nodig was in balans en besproken.
Toen ik een aantal maanden later behoorlijk overstuur was ben ik teruggegaan voor een ‘APK’; binnen korte tijd was ik door behandeling en druppeltjes helemaal in balans. Dat is inmiddels een jaar geleden. Sindsdien is mijn gemoedstoestand ‘vloeiender’, kun je niet meer van pieken en dalen spreken.
Ik beveel de begeleiding van Friedy van harte aan. Je leert op een gemoedelijke, gezellige, manier veel over jezelf, terwijl er ondertussen van alles in je lijf ‘rechtgezet’ wordt. Bijzonder om mee te maken!
Suzan

Zuid-Frankrijk, november 2012

Friedy heb ik leren kennen tijdens een bezoek aan mijn moeder in Nunspeet. Bij de eerste sessie was ik al zeer onder de indruk van de juistheid van informatie die Friedy me gaf en van haar energische kracht. Friedy is zeker niet de eerste therapeut die ik gezien heb. Ik ben zelf kinésioloog en bekend met verschillende essences, maar de vibraties van de IJsland essences waar Friedy mee werkt, overtreffen naar mijn mening alles wat ik ken. Afgelopen zomer is zelfs een vriendin uit Frankrijk naar Nunspeet gekomen om sessies met Friedy te doen. Friedy is ook al twee keer een week bij mij in Frankrijk geweest, waar haar manier van werken met veel enthousiasme is ontvangen.
Mijn dochter die al jaren wratten op haar beiden voetzolen had en allelei middelen en wegen geprobeerd had om hier van af te komen, was na één sessie met Friedy 3 dagen later alle wratten op haar rechtervoet kwijt en na 2 maanden druppels van de IJsland essences waren alle wratten op haar linkervoet ook verdwenen…. er is geen wrat meer over.
Karen

Eind vorig jaar ben ik op aanraden van een vriendin in contact gekomen met Friedy Wisselink, ik was al een tijd moe van de vele processen waar ik door heen ging, ik was het contact met mijn missie even helemaal kwijt en had ook bijna nergens echt zin in. Misschien was ik wel wat gedeprimeerd in die periode, in ieder geval voelde ik me lusteloos,verdrietig, terneergeslagen en had weinig energie. Ik was het contact met mezelf even helemaal kwijt. Bij haar in de praktijk in Nunspeet heb ik een aantal keer een energetische behandeling gehad, en wat me bij haar opviel was dat ze makkelijk bij hele diepe lagen kon komen en deze ook benoemde zonder dat ik haar daar ooit iets over verteld had. Door mijn hoge energie kan ik alleen maar door mensen met een zelfde hoge energie behandeld worden, en ik ben blij dat ik haar heb leren kennen. Inmiddels ben ik weer vrijwel terug in mijn energie, heb flink wat losgelaten, en heb ik weer heel veel zin in mijn missie en alle nieuwe dingen die op mijn pad komen.
Ik kreeg van haar in een essentie/essence en een auraspray mee om me in mijn processen te ondersteunen, en ik merkte dat die erg veel effect hadden.

Gordon (www.nieuwetijdskind.com)