... ervaar de Essentie

Disclaimer

Disclaimer

Inhoud van de website 
De websites van New Leaves zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld.. Ondanks de grote zorgvuldigheid is de site-eigenaar niet verantwoordelijk voor de volledigheid, juistheid en actualiteit van de informatie. De informatie en afbeeldingen dienen alleen ter persoonlijke informatie van de bezoeker. New Leaves aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele directe of indirecte schade als gevolg van de activiteiten die een gebruiker onderneemt op basis van de op deze pagina`s verstrekte informatie. Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten. Betaling dient te geschieden binnen de op de factuur gestelde termijn. Factuur van de zending wordt meegestuurd met de bestelling.

Verantwoording 
De informatie over de Waterfall Essences en de Essenties van New Leaves geeft slechts een indicatie van wat u van deze producten zou kunnen verwachten. Ook alle opgaven en practische tips zijn slechts een indicatie waaraan geen rechten ontleend kunnen worden. Niemand zal op basis van deze informatie, bij wie dan ook, een schadeclaim kunnen indienen, of hoe dan ook verhaal kunnen halen. Deze informatie mag nooit als vervanging van de behandeling door een arts dienen. Iedere zelfbehandeling is voor eigen verantwoording.

Persoonlijke gegevens 
De bij bestelling aan ons geleverde persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de verwerking van de bestelling en worden door ons nooit aan derden doorgeleverd. Er worden door ons geen adressen bewaard of gebruikt voor het zenden van reclamemails.

Links 
De inhoud van websites die vanuit deze site gelinkt worden kunnen veranderd zijn zonder dat webmaster hiervan in kennis gesteld werd. Voor de inhoud of uitvoering van de gelinkte sites dragen wij geen enkele verantwoording, ook moeten deze sites niet onze mening vertegenwoordigen, ook niet als ze voldoen aan de wettelijke regels en voorschriften. Van gelinkte sites die door verandering niet meer voldoen aan onze uitgangspunten zullen de links verwijderd worden.